lørdag den 2. april 2011

Ægte virkelighed!

Nå, men i går prøvede jeg så, at bage sukkerløse kanelsnegle igen. De blev klart bedre end sidst: Altså den ligner jo en lort, men smager helt klart bedre.(Nej, jeg har IKKE smagt på en lort!)
Og hvorfor bagte jeg så de snegle!? 
Jamen, jeg var simpelthen inviteret hen til noget så skræmmende spændende, nemlig hen til Popkulturisten til en virkelighedsblogger møde! 
Og ved i hvad? Det er ikke bare noget jeg tror; der gemmer sig ægte søde mennesker ude bag skærmene! 
Tak for invi til Natascha og til Tine, Fie, Ditte og Karla for en brand hyggelig aften, med masse sludder-sladder-te-hygge. 
Og folk har andre stemmer i virkeligheden end man havde regnet med. Sjovhed! Virkeligheden rocker os!

7 kommentarer:

 1. Selv tak, det var super hyggeligt! Jeg har også lige skrevet tak for hygge på min blog. Især din stemme overraskede mig, men det var rart med en anden jyde! :)

  SvarSlet
 2. Du var så sød og dejlig i virkeligheden også :) HURRA for blåågmøde :)


  K

  SvarSlet
 3. Jeg vil også møde dig! Sender en mail en dag og spørger, om vi skal cykle til stranden.

  SvarSlet
 4. @Tine: Jaman alstå jeg havde heller ik gættet du var lige så jysk som mig ;)

  @Karla: Oh my, du gør kinderne røde, men halløj jeg har det jo på samme måde!! Og det er jo rart at jeg nu kan kende forskel på Ditte og dig ;)

  @Orama: Jamen tror du vi kan jagte elefanter på stranden? Det må blive vores udfordring! :)

  SvarSlet
 5. Gud, var min stemme anderledes? Haha, fedt at det har været svært at kende forskel på os. Jeg er derudover enig med Karla:)

  Ditte

  SvarSlet
 6. øj hvor hyggeligt! Jeg gad godt til blogmøde en dag og møde de mennesker, som jeg følger i den virtuelle verden. Men men når man bor i det vildeste vestjylland, så er vi ikke så mange igen....

  SvarSlet
 7. @Ditte; Jamen ej måske ikke jeres stemmer kun, bare sjovt at høre hvordan i allesammen talte efter kun have læst jeres skrevne ord, hvor ingen dialekter viser sig! Levede mit jyske mon op til jeres forventninger?

  @Ej, der må da være nogle sjove nogen at mødes med derovre! Tænk, jeg havde bildt mig selv ind at du boede i Fredericia! Man kan få mange fikse ideer om bloggere..
  Ellers må vi jo holde kæmpe blogmøde midt på fyn, så vi alle kan mødes ;)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!