mandag den 14. marts 2011

om lyserød

I går, da jeg gik over min gård, med vasketøj på nakken, mødte jeg to af de små piger, der holder til der nede. Pigerne i gården kalder mig altid pinkie (jeg forestiller mig, at det må staves sådan, det er pænere end pinky) Følgende samtale fandt sted: 


Pige 1: Er du egentligt gift??
Mig: Næææh, det er jeg ikke...
Pige 1: Jamen, skal du ikke det????
Mig: tjo, måske, hvis jeg finder en sød mand..(har aldrig sukket efter giftemål)
Her kommer Pige 2 på banen: Jeg tror altså IKKE, at han vil giftes med dig, når du er så lyserød!!!
Mig: Hehe, det er jo så hans problem..!


Men altså, det har da strejfet mig mere end en gang; kan man egentligt finde en gut, der synes det er ok, at jeg er så lyserød? Altså, jeg har da haft en kæreste, mens jeg har været så lyserød, som jeg jo til stadighed er, skal der lige siges. 
Jeg holder nok alligevel ikke op, med det her lyserødhed lige foreløbig uanset...


Gad godt høre nogle flere mænds holdning til den slags, med piger der ikke ligner alle de andre, bare sådan generelt, men mandlige bloglæsere er der jo ikke mange af.
 Og hvad tror damerne?13 kommentarer:

 1. Altså, jeg er sådan en jeans, t-shirt og sneakers pige. Og har tit været rigtig træt af at jeg ikke levede op til hvad jeg troede var alles holdninger. At fordi jeg ikke går særlig meget i kjole er jeg ikke feminin nok.

  Men flere mandevenner har sagt at de synes det er fedt og dejligt at jeg bare er mig selv i stedet for at være noget jeg ikke er.

  Og det tror jeg også vil gælde for dig. Du er jo helt dig selv og du virker til at hvile i det lyserøde :) Jeg tror det er det der tæller allermest, hos langt de fleste mænd, at man er sin egen kvinde og tør stå ved det!

  SvarSlet
 2. Jeg tror der findes mænd der synes det ville klæde dem med en lyserød dame ved deres side - ville det ikke få dem til at se mere mandlige ud? Og så skal selvet ikke måles på, hvorvidt mænd kan lide én, synes jeg.
  Min kæreste er meget til sort/børstet stål, desværre, men jeg har på en sms fra ham bevis på, at det ikke behøver at være sådan altid: "...og så må du hjertens gerne få både Smeg-køleskab, små mosaikker, kat, stuk, plankegulv og lyserøde møbler (i tilpas mængde) og hvad du ellers kan finde på"
  Og hvis min konservative, hr. og fru Danmark-møbler-elskende kæreste kan sige det, så må der være flere derude. :) Men hvor var det sjovt, at pigerne tænkte på meget på, om du mon var gift.

  SvarSlet
 3. der skal nok være en mand derude til dig, som sukker efter en lyserød, sødskøn dame som dig. jeg synes, man skal accepteres som man er. måske han er sort? og helt fantastisk?

  SvarSlet
 4. Min venindes mor har været lyserød ALTID - lige indtil for et par år siden hvor hun kom i overgangsalderen, så gik hun over til lilla. Men hun har som sagt været lyserød det meste af sit liv og havde da både mand og elskere og kærester - og sågar et lyserødt køkken!
  Så det kan godt lade sig gøre! Dog skal du nok ikke satse på at finde en lyserød mand...sådan een er nemlig sjædent til lyserøde piger...selvom det sårn rent visuelt matcher ret godt;o)

  SvarSlet
 5. haha døde lige af grin over M's kommentar om den lyserøde mand! Nej, dem tror jeg også du skal holde dig fra. Lysrød, gul, blå eller grønlyserød med jumboprikker - Jeg tror mange mænd vil elske en lyserød dame. også om hun så skiftede farve o g tilbage igen midt i det hele... Så længe hun er hende selv! Men sjovt, man tænker sådan... For nogle gange tænker jeg også om der mon er en mand som gider elske nogen så prikket som mig :o)

  SvarSlet
 6. Tror, der findes en til hver farve. Også lyserød.

  SvarSlet
 7. @Superhelten: Jeg tror faktisk du har helt ret! Cool burger! Og jeg synes sneakers, jeans og tshirt er så meget en klassisker! Altså på den gode og seje måde!

  @Stitchy Bitchy: Du har sørme også ret! Jamen altså kloge damer alle steder! Og sød børstet stål kæreste du er endt op med! Pigerne spørger mig aaaltid om aaalt mellem himmel og jord. De er ret søde.

  @Linda: Har haft en helt sort klædt. Han var dælme ikke en succes! Men altså jeg tror også der findes en derude, pigerne fik mig bare til at tænke lidt højt..

  @M: Haaahaha, ja der har du heeelt ret. det ville sgu også være over the top hvis jeg fandt en lyserød mand at slendre søndagstur med!
  Din venindes mor lyder sej, og jeg er misundelig på hendes køkken!!!!

  @Natascha: jah. hun er sjov!!! der er mænd der er meget vildere med prikkede damer end dem med fx lyserødt garn, det vil jeg loooove dig på Amager halshug! :)

  @Amarorama: jah, til alle regnbuensfarver er der matches! hurra!

  SvarSlet
 8. ...altså søs du ska sgu bare netdate...meget mere effektivt end irl :)

  SvarSlet
 9. Fantastisk at du bruger udtrykket "Cool Burger"!!! Jeg er altså pjattet med dig:o)

  SvarSlet
 10. @søs: uha!
  @M: Ih altså.. rødmer lige i skægget! :)

  SvarSlet
 11. Jeg tror, at der er mænd derude, som kan lide lyserøde kvinder. Der ikke ligner Rødovre-pigerne. Helt sikkert. Det vidner også om kreativitet og passion, og det skal mænd da i hvert fald ikke kimse af!

  Kender godt det der med, at nogle kommentarer får én til at tænke...

  Jeg synes, du er flot.

  Ditte

  SvarSlet
 12. @Ditte: Ja for søren, der er store mængder der ikke bryder sig om lyserøde damer, det må man sige!
  Glad for kommentarer der ikke bare rygklapper! Og tak for flothedn også!

  SvarSlet
 13. Jeg synes du her til sommer skal kaste dig ud i det der rainbow-hår, som damen fra NY har. Det er da for SEJT! Og dét tror jeg ingen ordentlig mand kan stå for.

  Hilsen astrid :)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!