lørdag den 12. marts 2011

Berlinerkøb

Vil i se hvad jeg købte? 
Jo for pokker, i er jo helt vilde, jeg ved det bare:


Ok, jeg har en årelang kærlighed til gingham. Helst lyserød gingham. Åh, det gør min hjerte blødt som smør. Og så dukkede den her kjole op for mit åsyn i en af de fancy gennere. (jaja, det hedder vel viiiintagebutik..bla,bla,bla)
Den skal liiige syes op og om, men den bliver en hverdags sommerkjole som jeg vil haaaaaade, når er til vask. 
Se lige hvordan den matcher med mine yndlings sommer all stars!


Gingham, pepita, køkkentern.
 Kært barn, mange navne.


Jeg bruger både sort og brun eyeliner. Jeg er så lys, at brun egentligt er pænest, men jeg holder også af sort på øjnene. Jeg kan ikke tåle øjenskygge, så jeg er ret vild med at kunne tåle eyeliner, splat på med en masse! Og så er jeg jo helst til hippiesminke. Lavera har jeg længe brugt som ansigts pleje og hårvask, og har før haft deres coverstick.
Jeg har brugt Dr. Haucska eyeliners i ret mange år, men nu synes jeg ligesom det var på tide at prøve noget nyt. De lever op til mine krav indtil videre. Hippiesminke holder bare ikke i regnvejr, men det har jeg været vant til i så mange år. Heller splatteri end kemi i øjnene!

Og en bette schoko chai med chili note! Perfekt til de dage, hvor varm kakao tørsten melder sig i mit sukkerfrie hovede. 
Har altså bare ikke prøvet den endnu, for jeg har ikke helt fået min appetit tilbage, efter jeg var bræksyg(namnam) på turen, men jeg kan skisme dufte at den er god!

Ikke så mange køb, men gode af slagsen! 

9 kommentarer:

 1. WAUW... Den er så fin man næsten får ondt i øjnene. Det bliver kun gode stunder med den på..:-)

  SvarSlet
 2. Fin kjole! Glæder mig til at se hvordan den bliver, når du har syet den om.

  SvarSlet
 3. Den bliver uundværlig til sommer den fine kjole :)

  SvarSlet
 4. superlækre shoppefund, dame!
  jeg elsker lavera men har aldrig prøvet deres make up - er eyelineren god???

  SvarSlet
 5. Heheh, sikke en begejstring den kjole vækker. skal nok vise den igen når den er syet, men den skal altså mest af alt lægges op og halvdelen af stolpen væk.

  @Natascha: Ja, synes den er god, du ved, det er sådan en med en pensel, dem kan jeg bedst lide, det glider så pænt på. Har kun haft dem på et par dage nu, men de ser ud til at holde ok i løbet af dagen..

  SvarSlet
 6. Skal så meget i Grønne amalie og lede efter eyeliner.. Vidste slet ikke man kunne få det i en helse udgave!

  SvarSlet
 7. @provinsen: Jooo da! Man kan da få alt sminke i helse udgaver.. også neglelakker! :) Håber grønne amalie har lidt til dig.. Ellers brugte jeg rigtigt meget at bestille hjem fra Helsemin da jeg boede i Kolding. Grønne Amalies udvalg er jo temmeligt sparsomt..

  SvarSlet
 8. @Uden Rellern: Se nu kan jeg igen ikke regne ud, om du ironi-mester!!!! Men ellers; Ja for fanden! Og hvis ironi: hehhe ja for fanden!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!