fredag den 14. januar 2011

David Lynch!

Ok, i har lige præcis to dage til at løbe ind til Gammel Strand (klik) og se den her fantastiske David Lynch udstilling! Den mand kan så meget mere end at lave film!!! Enough said, se billederne! Uj uj, så alletiders, nærmest alt, på den ret store udstilling!
Skynd jer, langsomt, i bedste Lynch stil!5 kommentarer:

 1. Arj, mand - stopper det allerede om to dage?! DEngang udstillingen åbnede, talte HDD og jeg om, at vi skulle ind og se den, men der var jo foreeeevigt til den stoppede. Og det er så nu, siger du?! Argh.

  SvarSlet
 2. Det er nu! Sidste dag i dag, søndag! Uha, jeg håbr i når det! Der er masse små film at se også, så sæt god tid af!

  SvarSlet
 3. Er lige faldet over din blog, og læser dette indslag, og så tror jeg faktisk, at jeg så dig på udstillingen? En med lyserødt hår (der godt kunne være dig), i selskab med en anden pige (som godt kunne være din roomie) kom hen og opfordrede mig til at trykke på en rød knap... kan det passe?

  Skæg og dejlig blog, du har dig.

  -Ida
  http://toloveor.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Eeeejjj, hvor er det skægt, ja det må være os! Det var mig som var helt begejsteret over knapperne! Jeg spurgte en fin pige om hun havde tænkt sig at trykke, for ellers ville jeg meget gerne! Det må have været dig! Sjove real life og blogland der mixes! Jeg elsker det!

  SvarSlet
 5. Haha, ja, det er da for skønt!
  Næste gang hilser jeg! Men jeg vidste jo ikke, at du var dig (eller noget)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!