søndag den 30. januar 2011

cykel karma

Altså, jeg fik jo stjålet min trofaste ganger, den blå mini cykel, i julen, og siden da har jeg kørt på min gamle grønne havelåge. 
Den er rigtigt gammel, fra 1972, og selvfølgelig er standen der efter. Men det er en kvalitets cykel, i ved, rigtigt kram. Siden tyveriet har den dårlige cykel karma styret mine cykel eventyr ret meget. Altså tyveri er selvfølgelig toppen.
 Den grønne skulle gøre klar til at fragte mig rundt. 
Den hakkede over, og blev sat til cykelsmeden. Lang historie kort, først kostede det 270 bobs, men det voksede til 1200. Der fik den nyt baghjul, nyt narv, special samlet, pga. den er så gammel og ikke helt er standart mere. Så fik den nye gear, sådan nogle sjove nogle, der skifter når man træder tilbage, oldschool og ny-re-lancerede, som gjorde det lidt billigere. Og en ny lås.  
Så cyklede jeg et par dage, så punkterede den på baghjulet og den kom over til den trofaste cykelsmed igen, for den hakkede lidt over endnu. 
Nå kæden var fucked up gammel og stiv i ledene, og kranken var skæv. Lækkert. Ny krank, kæde og lapning, 400 bobs mere. 
Nå, men så punkterede forhjulet igår. Det kan jeg da gudskelov selv ordne, så den fik nyt forhjul+slange. 'plus 100 bobs til regnskab.
Altså 1700 bobs på de sidste 14 dage. Suk! 
For at bekæmpe den dårlige cykel karma tog jeg den med til stranden i dag. Lod den varme sig i solen og gav den en kop the. Den grisede ret meget, men det er ok, det koster jo ikke noget.


Nå, ja, der var mega flot grød is ved stranden idag. Små skarpe stykker is, der blev skyllet op på strandkanten. Jeg kunne ikke styre det med at tage billeder9 kommentarer:

 1. Der er så mange ting, man ikke må skrive.
  Som i
  1: Kunne du så næsten ikke lige så godt have købt en ny cykel for de 1700 kr.?
  2: Stoler du på din cykelsmed? For jeg har haft en havelåge, der ligner din til forveksling (det var ikke dig, der stjal den, vel? Uh, hvis jeg nogen sinde finder den, der stjal den - og der var lige kommet nye dæk på. Grrr!) - og der var der altså ikke noget med specielle omkostningsrige løsninger pga cykelalder...?

  Men nu kom jeg til at skrive det alligevel.
  Men ih, sikke fine billeder af grødissneflager!

  SvarSlet
 2. Ida, Ida Ida, du lever da på kanten!!!! Tænk at spørge om det unævnelige!! Hehehe,
  1: Jeg snakkede med cykelsmeden, som jeg stoler herremeget på. Han er ærlig, gav rabat, fixede kun lige det der skulle fixes, ringede til mig ca 5-6 gange for at diskutere cyklens fremtid, og gøre det så billigt og godt som muligt!

  Jo, jeg kunne have fået en anden bilka cykel for pengene, men tingen er at jeg har en forkærlighed for gamle havelåger. De holder bare bedre end nye cykler. Jeg mener, den er knap 40 år gammel, selvfølgelig skal den plejes, hvert fyrretyvende år.

  Og så er jeg vild med cykler generelt, tror det er derfor cykelsmeden hjælper mig ekstra når jeg er der, han er nemlig også vild med havelåger, og det kan vi ævle om halv-længe hen over disken.

  Dæk størrelser er noget helt andet end hvad der foregår inde i selve hjulet på havelåger. Dækkene kan købes selv Kvickly.

  2: Og, nej jeg kunne ALDRIG finde på at stjæle en cykel! Har fået stjålet to mini cykler som jeg knus elskede, og HADER cykeltyve.
  Jeg købte den i en genbrugs i Koldning for 125 bobs for 4-5 år siden. Og den var indleveret af den gamle dame, som havde haft den altid. :)

  Og tak for finheds kommentar!

  Og jeg ventede bare på kommentaren om at købe en ny cykel.... ! Godt den blev overstået! Hehe!

  SvarSlet
 3. Flot is der!

  Jeg reparerede min scooter for 3.500 og tre dage efter blev den stjålet...

  SvarSlet
 4. Din gamle havelåge blev spottet af mig langs vejen tæt på Islands Brygge i dag morges!

  Jeg syns den var værd de 1700. Personligt kunne jeg ikke haft en bedre cykel en min flotte, og dog lidt slatne, 'Flying Dutchman'

  SvarSlet
 5. Den blå????? Min lille mini blå, den der blev stjålet?? Hvor henne sådan lidt nærmere end islands brygge???? Hvor skal jeg lede??

  Eller er det den her grønne med den lyserøde kurv, du har set!??? For den har nu holdt i porten herhjemme hele morgenen.

  Åh jeg håber det er den blå!

  SvarSlet
 6. ida har selvfølgelig en række relevante spørgsmål - jeg vil i stedet blot kaste dette efter dig: KOM SÅ GO' CYKELKARMA. du ka' godt!!!

  SvarSlet
 7. *Uden Relevansen: Jamen det er bere nederen og dårlig scooter karma, det der! Ja, den blå som du var så sød at efterlyse havde lige fået nyt dæk, kæde og kurv. Tyvene ved det ligesom bare!

  *Linda: Wuuuuiiihhw, ja jeg tror også godt den kan!

  SvarSlet
 8. Ååååånei...!!! Jeg mente virkelig ikke at skuffe dig, men den lignede så meget på den grønne med den lyserøde kurv. Og så mente jeg at ha hørt at du boede på amager, og troede derfor at det var din.

  Lykke til i din videre søgen efter den lille...

  SvarSlet
 9. Jamen jeg bor sørme også på Amager! Og koseligt du har forsøgt at spotte min cykel! Hmm mon det er Gunvor eller Ingrid!? :)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!