søndag den 19. december 2010

weekend

Tjo så sidder man her søndag aften og stener max, for der var julefrokost hos Mads og Vimsen i aftes og man fik sig jo både juleøl og baileys i mængder der ikke kan tælles.. Jeg glemte desværre mit kamera hjemme og mine mobil billeder fra festen er ikke just noget at blære sig med. Jeg håber de lægger nogle op på friturebloggen selv!
Her er lige et par billeder fra weekenden sådan fra kamera og tlf i liflig blanding. 


Min tartex mad ligner sgu en lort inden den får stryg med kniven.


Og himlen hen mod min gade var lyserød i fredags, ligesom dørkarmen på Kalassets kunde toilet.


Lige før var søde ry på besøg og hun havde lavet de bedste honningkager til mig. Har aldrig smagt honningkager så lækre som dem her. 
Vi kom til at spise den store stjerne, imens vi drak julethe fra min julekalender. 

Jeg er forresten færdig med at købe julegaver, de skal bare lige pakkes ind! 
Glæder mig til at give dem væk i næste uge!

3 kommentarer:

 1. tillykke med veloverstået gaveindkøb. er du tilfreds/fattig/lettet? :) jeg var også på kalaset i fredags, så 1) hvornår var du dér? 2) tog du virkelig et billede, mens du tissede? (synes ej der er meget plads i forvejen derinde). og mit sidste dagens spørgsmål; hvilken tartex spiser du egentlig?

  SvarSlet
 2. @Linda aka Spørgejørgen.
  Sjovt, tænk hvis vi var der på samme tid!!!!
  Jeg tror jeg var der og spise suppe oppe ved bar disken ca kl 14... Måske kl. 15 gik jeg ud og tissede og fandt kameraet frem og tog et billede alt i mens det rislede. Jeg har været misundelig på det toilet i evigheder, så nu skulle det foreviges!

  Og, ja lettet og tilfreds med indkøb. ikke så fattig igen, men så alligevel, jul er dyrt og især når man skal med dsb hjem til Århus.

  Den tartex jeg spiser mest for tiden er den med oliven og helst med en masse agurk på urtekram rugbrød, så bliver jeg så glad inde i munden!
  Det var vist alle svarene tror jeg!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!