onsdag den 22. december 2010

juuuuuletog

Så blev det sørme næsten jul. Jeg sidder i et tog på vej ud af København og det er kun 10 minutter forsinket!! Hvor vildt er det ikke lige?? Efter advarsler om brand i toge og sne der gakker ud, ja, så kørte det sørme nærmest til tiden.. Men det er jo ikke til at vide, hvornår vi rammer i Århus senere i aften, men lige nu er jeg ganske optimistisk. 
Som i nok kan se er jeg blevet i meget bedre humør, og tror nok lige at der er hoppet ægte julestemning ind i mit hovede.
 Ih, for at den tid på måneden kan fucke ens humør så meget op, at man sidder og bliver helt ked. Altså med hensyn til posten igår.. 
Jeg har ikke lige taget nogle billeder i dag så det bliver traditionen mega utro lige et helt billedforladt indlæg jeg her kaster ud på det store lækre internet!
Hurra for internet i tog, der er gratis!
Og hurra for søde blåååågger-damer der muntrer en op, når man er nede!
Happy mini lille juleaften tl jer alle fra Ic3tog 165.. Eller ja altså mest for mig, for toget har nok at gøre med sne på skinnerne!

2 kommentarer:

  1. Søde bloggerdamer er noget af det bedste, der er sket for mig i 2010. Og du er bestemt én af de allersødeste. Håber du for længst er havnet i Århus til kram, ro og hygge. Det fortjener du - hav den dejligste jul med krymmel på.

    SvarSlet
  2. Ih, Linda, du skal vide at jeg også er pjattet med når du skribler med herinde, du er altid så sød og med på alt det sjove!
    Tak for de søde ord de sidste dage!!! :)

    SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!