onsdag den 15. december 2010

julesang og butiksåbning!!!

Vupsi vupsi, det er ikke meget jeg får blogget i de her dage. Jeg har et længere visit af en veninder der er blevet smidt ud af kæresten og derfor er boligløs, så tiden går hurtigt med at hygge om aftenen i stedet for bloggeri. 
Men i dag vil jeg altså liiiige sige at Hot Friture Web shop har åbnet dørene, så man nu kan købe deres lækre kluns med mere online. Jeg ved at nogen har været meget interesseret i min Hot Friture rygsæk, og den kan sørme også købes derinde! 
Det er sådan et hit man nu ikke længere skal rejse helt til fx Munchen for at shoppe fra Frituregryden!
Klik på linket lige her, chez friture, og kom direkte til shoppen. Den kollektion jeg har haft fingrene fedtet godt ind i, kommer til sommer, så skal jeg nok linke igen!Jeg har været henne og sy og lave en smule på vinter '12 kollektionen de sidste par dage, og Vimse og mig har hørt/set den her dejlige Figurines julesang om og om og om og om igen! Jeg har lige bestilt deres nye plade og glæder mig sådan til den kommer med posten.


Åh, jeg smelter, over den sang!


3 kommentarer:

 1. Den hører min kæreste og jeg også hele tiden! :)

  SvarSlet
 2. Tine! Man kan købe den på itunes, har jeg lige fundet ud af! Julen er reddet!! Selv om det desværre er en noget mere pudset version!

  SvarSlet
 3. Ih ja, jeg er også helt pjattet med det nummer! Fedt med kortere hår i det andet indlæg:)

  Ditte

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!