onsdag den 19. maj 2010

Hej igen..

Idag har jeg lånt arbejdets compuuter med hjem, så jeg kan skrive nogle ansøgninger, for det skal jo passes selv om man er i praktikken fuld tid.
Det er så dejligt at sidde herhjemme og være online, og som belønning for at jeg har sendt en ansøgning, måtte jeg gerne lave et blååågindlæg lige nu!  Jeg er så flink ved mig selv.

Jeg gik ned for at købe en ny computer i mandags, men så var den udsolgt, og det i heeele verden!! Fordi igår kom der nemlig en ny model på markedet. Den står jeg så på venteliste til. VENTE er vist kodeordet for mig og computerlivet for tiden.

Jeg glæder mig til at vise jer de billeder der ligger og venter på min tlf og kamera, når jeg får min egen datamaskine igen. Tålmod er min nyeste udfordring!

Jeg skal til at sælge nogle af mine ting hos artrebels, men jeg kan ikke sætte det igang før datamaten er i hus. Jeg skal nok linke lige så snart det  er oppe at køre, men også her må i og jeg veeeente.


Ellers passer jeg mest mit praktikarbejde for tiden. Det er vældigt. Elsker mit fag og det jeg kan. Det er dejligt at få bekræftiget ude på det der arbejdsmarked! Hurra!

Happylappy forår forresten!

2 kommentarer:

  1. Fornøjelse at læse med herinde:) Hvor er du i praktik henne? Og fantastisk du kan få dit tøj solgt gennem Artrebels. Hvad designer du? Glæder mig en masse til at se det.

    SvarSlet
  2. tjek det ud på linket i indlægget. det er fremhævet med en anden skrift farve!

    Jeg er i praktik hos Hot Friture der laver tøj med humor ligesom jeg.
    Og dejligt at høre at det er rart at læse med jer selvom jeg har blogstilstand i min computermangel! Tak!

    SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!