torsdag den 8. april 2010

sjov sans.

Nå, men fordi man kun har det skæg man selv laver eller sidder på, så besluttede jeg mig for at tage skeen i den anden hånd idag. Ikke mere piveri over verdens-dårligste-karma-dag igår. På med den sjove mine. 
På billedet lige under, prøver jeg så at være så sjov, at man ikke rigtigt kan se, at jeg holder comic sans dag. At photobombe sit eget billede ødelægger lige pointen. 


Tegneserie-dag ses bedre her. Men hold op, det er ærgeligt at jeg ikke kan vælge at skrive det her med Comic sans. Den er da en sjov skrift type, fordi den er så pokkers grim. Det grimmes æstetik. Jeg elsker det.  Derfor denne skrift type. Den minder mere om, end den jeg plejer at bruge. Nå, men tilbage til emnet.
Wup wup tegneserie underkrop.På mit kursus er gulvet lavet af store MDF-plader(øh hedder de nu også det?? Jeg har lige hukommelsestab og google svarer ikke ordenligt på det), der er boret sammen og lakeret. Det kan jeg ret godt lide. Råt på en god måde, fordi det lavet med ordenlig finish.Og så lige karsen fra igår. Nu i solskin. Økologisk på økologisk vatrondel.
 Nej, hvor hippieromantisk!

2 kommentarer:

  1. Øko-karse er det nye sorte. Jeg har fornyelig set karse-bakker i fire plan. Så har man altså meget karse, vil jeg mene. Men hurra for selvdyrket øko-karse på øko-vat.

    SvarSlet
  2. ja, jeg er helt med på trenden med 3. portion siden påske. Karse er god på hummus!

    SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!