torsdag den 8. januar 2009

sprit-nye bøfferHer er mine nye hørebøffer! De gamle kunne ikke mere, og jeg kunne ikke holde ud, at ikke have musik i ørene under afgang! De er flotte og gode! 2 i 1!!

11 kommentarer:

 1. De er skønne, Pille! Tillykke med dem!
  Hvad er det for en bog om storytelling du har liggende på det øverste billede??

  SvarSlet
 2. hehe. ja det er fordi jeg tænker jeg skal skrive om noget med storytelling, men ikke på branding måden i min teoretiske. Den her handler om branding i praksis. Den hedder "Storytelling-branding i praksis"
  skrevet af Klaus Fog m. fl.
  Er du og interesseret i den slags?
  I min praktiske og kreative del som er den største del af min afgang skal jeg arbejde med en svensk rally kører der hed greta molander! hun var så sej!

  SvarSlet
 3. Synes at bogen virkede bekendt. Har læst noget af den i Webkommunikation. Tænkte på at tage noget med i min opgave, men det blev ikke til noget kan jeg se nu:)
  Har aldrig hørt om Greta Molander. Var det derfor du lavede den der rope med hæklede benzindunke?

  SvarSlet
 4. ja det var det! men der handlede det allermest om racerbiler.men nu handler det kun om gretas forunderlige verden. :D

  SvarSlet
 5. Lyder som noget jeg glæder mig til at se! Skal din afgang udstilles - eller er det kun udvalgte projekter der bliver udstillet?

  SvarSlet
 6. det bliver vist på show på københavns rådhus i modeugen i august og det bliver udstillet på trapholt her i kolding. og så arbejder vi på at få lavet en mere mobil udstilling oven i hatten.

  SvarSlet
 7. Så skulle der være en chance for at se det!!

  SvarSlet
 8. De er ret seje, de skal nok bringe dig godt og sikkert igennem din afgang,jeg skal helt sikket til Trapholt når den tid kommer :-)

  SvarSlet
 9. Ja de eer seje Vi kommer også når du er færdig og ser set hele

  SvarSlet
 10. ...kan man få link til de bøffer? så en pige med dem i grønne forleden de var også fiiiine!

  Molander...er hun så i familie med Anna??

  SvarSlet
 11. det er godt ned opbakning til min afgang! takker!
  Alphafe: jeg hår købt bøfferne fra helt ny på mit elskede ebay ;) du kan søge lidt på nettet efter hvor bøffer er billigst, de fåes i nogle fine farver. Du skal søge efter panasonic RP-HTX7 og så den farve du foretrækker.. læg mærke til at hovedbøjlen på nogle udgaver er sorte og andre er de råhvide som mine..

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!