søndag den 3. august 2008

søde mennesker og kager
Jeg holdte min fødselsdag lille og hyggelig. Jeg har længe luret på Tante T's kage bord, og tænkte at det var det bedste til min f-dag! Så jeg inviterede Lou, Anna, Line, Casper-svoger, Søs og lille bitte sovende Fjord (han spiste ik ret meget af kagen) til hygge.
 Vi spiste kager, så vi næsten ikke kunne gå fra tanten igen.. uhhmmmm sådan en fødselsdag kunne jeg godt tænke mig igen!
 Jeg fik nogle fiiine gaver, en robot af Anna, som jeg kan sende steder hen, hvor jeg ikke selv vil hen(den ligner jo mig). En flot kage, Line havde bagt, med en hest på, som er et kage-kort til en ridetur i dyrehaven!!!! En trøje uden lige af Casper, Fjord og søs(+ gavekort til helsen). Trøjen er helt gakket og fantastisk!  Mumi-riskager, 3D tegnesæt, og neonfarvede byggeklodser fik jeg også af Line.  Og idag så jeg sgu lige pludselig Pil-bot prøve at stikke af med- og spise min heste-kage! Fejt!
 
 Tak til alle de søde som fejrede mig ved at sende kort, ringe, sms'e, skrive beskeder på facebook og alt det moderne noget, man kan nu om dage! 

 

2 kommentarer:

  1. Hæ hæ, den er vist en værre en, me ndet er jo ikke så mærkeligt at den går direkte efter kagen:-)

    SvarSlet
  2. jeg var også gået direkte efter kagen hvis jeg var pil-bot! :D

    SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!