lørdag den 19. juli 2008

Min lille nevø Fjord, 1 dag gammel!

Her er han så, den lille gøjser! han er så sød! lille og ny og med lidt rynkede hænder ;) Det er mormor der er at se på det ene billede, og så er der jo også den lille nyslåede familie! Og så lige et billede af hvad gaven indeholdt, så de nysgerrige kan se det.  Snorkfrøknen burde jo ikke være øverst, men rykke rundt, det vil billederne åbenbart ikke.
 Jeg sad længe med ham på armen og hyggede i sofaen, men der kunne jeg jo ikke tage et billede af os sammen, mine arme var jo helt optaget af at holde ham! :)

5 kommentarer:

 1. Hej moster fis....

  Læser med ovre hos din søster og smugkiggede også lige ind til dig. Hurra for det, for der var jo endnu flere billeder af den lille skønne.

  Også tillykke til dig med ham. Lov mig lige, at han skal forkæles uhæmmet når i din magt :-) Sådan en aftale har jeg selv med min søster omkring mit barn, og sådan skal det være. At man så fortryder når man får barnet hjem igen - ja se - det er jo ikke en mosters problem. Forældre skal ikke tro, at de altid har det for let.

  Tak for kigget og fordi du lagde billeder ud af ham.

  SvarSlet
 2. ja han er skøn, jeg er allerede to nevøer i forvejen, og tror nok at ham her skal blive lige så forkælet og elsket som dem! uha han var så sød!

  SvarSlet
 3. Ih - dejligt med nogle flere billeder! Og ja, han ser godt nok lille og fin ud! Han må være noget mindre end vores andres 4 kgs babyer:-)
  Tænk, nu har du 3 at forkæle!

  SvarSlet
 4. jeg tror nok han vejede 3600 gr og var eehh 56 cm lang.. kom til at slette smsen, dumme moster, men mon ik der kommer mere info på hans blog en af dagene!

  SvarSlet
 5. Ja det var dejligt at se jer alle fire.Og mini mummie var bare SÅ fin, det bette pus. Det var en rigtig dejlig dag, hele køreturen værd med masser af kø og grimme regnbyger.Nu har vi lige spist grill mad, så vi er godt usunde i dag---

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!