lørdag den 26. juli 2008

"feriebarn"
Jeg har haft Louise fra Århus på besøg i nogle dage, og som man nu gør med sine feriebørn, så tog vi i zoo og kiggede på dyr, der badede! Louise og mig har en lille tradition for at tage i dyreparker, Vi har været i Ålborg zoo, Skandinavisk dyrepark og nu Kbhs zoo.
Det er skørt det med zoo'er, for jeg synes altid at dyrene skal have mere plads, men jeg vil jo gerne kigge på dem. Skandinavisk dyrepark er det eneste sted jeg har været, uden at synes at det var lidt underligt. Der havde de god plads og fik lov til at have almindelig adfærd. Men zoo'erne er jo heldigvis blevet mere bevidste, om at dyrene skal aktiveres. 
 Det var min første tur i Kbh zoo, det var vist også på tide!
 Louise fik sig lige en elefantorden i det nye og meget fine elefanthus!
 

3 kommentarer:

 1. Dejligt med et feriebarn!
  Orv - det nye elefanthus gad jeg godt at se! Og ja, Skandinavisk Dyrepark er altså et ret skønt sted af slagsen. Var lidt nervøs ved at gå på broen over de brune bjørne dog... Og lidt vanvittigt at være så tæt på en masse ulve (som ikke engang så særlig farlige ud - men ganske sikkert var det :-(

  SvarSlet
 2. uh ja, den slags er nervepirrende, med de vilde dyr så tæt på. Det er jo også lidt det, der gør at det er spændende med de vilde dyr! Vi så da ulvende blev fodret, det var ret sejt at se det meget stærke heraki! Jeg havde ikke troet at det var så udpræget!( Altså i skandinavisk)

  SvarSlet
 3. Louise (Feriebarn)28. juli 2008 kl. 23.05

  Haha!!! Sikke en tantet mund jeg har lavet, passer fantastisk til kjolen. Det var nu en rigtig god dag! Jeg har nu et billede af faster fis der passer helt fantastisk til. Jeg sender det lige så det kan komme på ;D

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!