lørdag den 24. november 2012

slowmotion

Nogle lørdage er slowmotion det bedste.
Jeg glor lidt på min væg. Den er fyldt med post-its. De prøver at få styr på mit arbejds liv for mig, det er egentligt ganske pænt af dem.

Jeg har købt en lyserøde julestjerne. Altså planten. Jeg glæder mig til at muligt julet om et øjeblik eller en uge. Julefreaken varmer op.

6 kommentarer:

 1. hvordan går det med din job-overvejelser monstro? Altså tænker på det der coaching forløb du er/har været i gang med....

  SvarSlet
  Svar
  1. LIge nu tænker jeg meget på at få fingrene i et arbejde i det hele taget. Ryger af dagpenge om få måneder. Og så pønser jeg meget på at jeg meget gerne vil undervise mere. Tanker flyver rundt.

   Slet
  2. jeg tror du vil være en meget inspirerende underviser! Jeg hepper på dig!


   PS. jeg har lidt erfaring som mentor for nyuddannede akademiker. Hjælper meget gerne med at læse ansøgninger og CV for dig, hvis det er noget du har behov for hjælp til =)

   Slet
  3. Uh, det kan være jeg hænger dig op på det! Tusind tak for tilbudet!!!!!!

   Slet
 2. ang jul: du kan godt spænde dit liggeunderlag bag på cyklen og komme forbi til loftskiggeri næste gang du skal til 2200, der er gjort klar -og jeg har lakridsthe*<;o)
  kh muttilove<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Julefreaken så det godt lige på dit billede på FB. Overvejer meget at komme forbi i ugen til meditativ stirren op i dit loft!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!