onsdag den 28. november 2012

Nej tak

For tiden fører jeg en menstruationskalender. Ja, andre er måske mere til julekalendre i den her tid, men jeg er altså hoppet på den anden. Det var en læge, der gav mig den for et par måneder siden og det giver god mening.

Hvad der ikke giver god mening er billedet på forsiden.
 Nej, jeg synes det er lige så hjernedødt, som da jeg var indlagt på et sygehus og ikke vidste om jeg ville vågne fra narkosen med eller uden livmoder.
På den afdeling lå der både teenagere der havde fået en abort, kvinder der lige havde mistet muligheden for at få egne børn, skrigende, nyfødte spædbørn og mange flere i samme dur. Det ER bare ikke en lækker kombi, vel?

Jeg tænker, at man fører sådan en kalender af mange årsager. Hvis man gør, fordi man har svært ved at blive knocked up, så tror jeg ikke det er sjovt, at kigge på det billede flere gange i løbet af en cyklus.

(Nej tak kom på for flere mdr. siden, det er ikke bare for, at skære tingene mere ud i pap nu)

Jeg synes, at det er træls at glo på, fordi jeg ikke vil have unger, og grunden til at jeg fører den kalender er en helt anden. Jeg ville da egentligt helst slippe for at have den cyklus, jeg har jo ligesom ikke tænkt mig at bruge den til noget.
Men nu har jeg den. Cyklussen altså, og den skal jo helst opføre sig normalt. Jeg gider sgu altså ikke glo på den unge der hver gang jeg skal lave en registrering. Jeg synes ikke den er nuttet. De eneste nuttede unger der findes, er mine nevøer og tætte venners unger.
Ikke fremmede unger. Drop det nu bare. Sæt et billede af en livmoder eller et brugt bind på, se det havde da i det mindste været sjovt!

Måske jeg skulle overveje en permanent udgave ala den her, for hvem ikke gerne kramme Fozzie lidt når man er PMS to gange på en måned?


(og nej nej, man skal aldrig sige aldrig, i know)

12 kommentarer:

 1. 2 gange om måneden! Jeg ville dø.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hele sommeren synes jeg fandme var en lang PMS. Men i denne måned slap jeg for en ekstra. Men i sidste måned, ja der var to, med der tilhørende ekstra tamponer og mavepiner. Det svinger fra måned til måned. Hot. Not.

   Slet
 2. Men to gange Fozzie på en måned, det lyder til gengæld super!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det nu ironien du har skruet på igen?

   Slet
 3. Ej stakkels dig med to på en måned. Og fuck for en klam forside på den type kalender, det var dog fuldstændig vanvittigt og virkelig pinligt, at nogen har brugt vildt lang tid på at lave den (regner jeg med), og så er dét resultatet??!! jeg er forarget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske skulle jeg kontakte medicinalfirmaet og spørge hvem der laver deres grafiske arbejde, og så sende grafikerne ideen med Fozzie. Jeg kunne blive rig inden for den genre!

   Forargelse er jo altid spændende! Får blodet til at suse lidt!

   To på en måned er intet i forhold til i sommers, der snakkede vi noget konstant.

   Slet
 4. Fantastisk ide, med et brugt bind. Hun kunne kramme et bind?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvem vil ikke gerne kramme et brugt bind??? Ja, jeg kender ikke en eneste, der ikke krammer sine brugte bind, inden de ryger i skralderen.

   Slet
 5. Hvis du har mod på det, findes der en elektronisk af slagsen til telefonen, der hedder Womanlog, hvor man ovenikøbet kan skrive notater, nedfælde symptomer og andre ting. Jeg bruger den selv, og den er sgu ret smart.

  Designet på den der... jeg er ikke imponeret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, men jeg har ikke sådan en smart tlf, det lyder ellers ganske alletiders. Den her er også let at have med til lægen og vise frem.
   Ej, men hvem er imporneret over den, jeg spørger bare???

   Slet
  2. Haha ingen, forestiller jeg mig. Ud over måske lægen selv.

   Slet
  3. Tror at selv grafikeren græmmer sig!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!