torsdag den 13. september 2012

Hvad er det i tænker på???

Så er det atter tid til at se på ordene.
Jo, det er det.
Og jo, de ord.
Nemlig, dem der bringer jer herhen.
Det er analysetid!!

Som altid, er det præget af jeres beskidte sind, så hvis nogen synes det er grænseoverskridende, så er det altså helt jeres egen skyld.

Anna du er en lort; Jeg kender kun mægtigt søde Anna'er, der slet ikke lortede. Jeg ved ikke hvorfor du synes hun er en lort, men det prøver du selvfølgelig selv at finde lidt ud af. Men mindre du bare vil have ret, så er det altså ikke noget du får her.

Vampyr knægt; Jeg kender ham ikke, men hvis det er en vis Eric du omtaler så bare send ham i min retning, når du finder ham.

Gule mærker øjenlåg; Hold nu op med at proppe sminke på med en kødhammer. Det er ikke holdbart i længden.

Hvem klæder blå brille; Godt spørgsmål, men jeg vil gætte på at det er de selv samme mennesker som det klæder med blå mascara. Og jo, de findes.

Jeg fik endefuld af min master; Ja, det gjorde jeg også lidt, da jeg tog min, men jeg overlevede og blev kandidat. Bare slå igen.

Inspiration til indretning hipster; Kalder du mig hipster? Du kan bede mig om indretningshjælp på flinkere måder, synes jeg. Hvis du derimod leder efter en hipsteragtig måde at indrette på, så ja, glo på mine billeder, måske bor jeg hipsteragtigt??

Flot fisse; Joeeeh, du får ikke mine ædlere dele at se, så du kommer ikke til at kunne vurdere om du synes de er flotte. Beklager.

Midaldrende dame; Nu strammer du den satme. Godt nok er jeg fyldt 34 siden sidste analyse, men midaldrende??? Tsk tsk.

Nogen der bliver smurt ind i kolort; Kommer ikke til at ske her på bloggen. Jeg er alt for lorteforskrækket til at lade det ske.  Men tror du der er flot? Er det noget du overvejer til næste privatfest?

Det var det, kom nu, giv mig lidt mere at arbejde med til næste gang, ikk'?

Her er en flot bordplade, som jeg sad ved i dag;


4 kommentarer:

 1. Dine analyser er så sjowe! griner altid over dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt, der er så sjældent kommentarere på de her posts, så det er ikke til at vide om er ved at køre sur i dem derude. Uanset så synes jeg de er ret så sjove at lave, så det er jo også for min egen skyld.. Sådan er det jo altid med bloggeri, selvudlevering i stor grad.

   Grin er det bedste i verden!

   Slet
 2. Hahaha, jeg undrer mig altid over hvem fanden der rent faktisk får sig selv til at skrive sådan nogle ting i søgefeltwt - og hvordan? Det er forunderligt at det finder vej til din blog.. Det meste suspekte søgeord på min blog jeg kan huske er "gammel kone i kjole" . Godt jeg kan grine af dine i stedet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror bare det er mit halv grimme sprog, der tiltrækker søgningerne. Og når folk så sidder der og taster suspekte sager ind i deres søgefelter, så bliver mine posts trukket sammen, så det danner det de søger, sådan næsten.   Nåårh, det er lidt sødt med gammel kone i kjole!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!