lørdag den 28. juli 2012

Livet og håret

Nogle gange gør jeg mig nogle tanker, og så er det jo godt at man kan lufte dem ovre på en anden blog. En som leger brevkasse her i sommertiden. Det er alletiders.
Den som er dygtig til analyse og skarp tunge/tanke er Trix, i kender hende jo nok. Dejlig dame. 

Læs mit spørgsmål, om det på billedet og hvad det måske føre med sig af besværlighed, lige HER og fortsæt med svaret HER.

Ytrer jer gerne på emnet. 


8 kommentarer:

 1. Hun har ret, Trix.
  Tror jeg.

  Dengang mit hår var lyserødt havde jeg en kæreste, han var der før farven, og han var der også efter. Og han havde i øvrigt selv haft grønt hår og hans søster blåt, så han var måske lidt tilvænnet og forudindtaget.

  Men ham jeg har nu, han ville aldrig, ALDRIG (siger han, når vi kommer til at tale om det) være blevet kæreste med mig, hvis jeg havde haft pink hår. Trist faktisk. Mest for ham. For så var han da gået glip af det bedste i verden, altså mig.

  Nu gør det jo ikke så meget, fordi jeg ikke længere sådan for alvor har lyst til pink hår.

  Men det er endnu mere trist, fordi jeg tror, han er en af rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, RIGTIG mange mænd, som ikke gider ha' damer med pink hår. Hvilket jo er umådeligt plat, fordi kvinder med hårfarve også er søde og dejlige.

  Hva du så ska gøre?! Dunno. Har lyst til at sige, du ikke skal give køb på dig selv, du ved, men altså. Længsel efter mand er sgu også noget, man skal tage sig af sådan på længere sigt. Så måske?

  Ej, du skal sgu da se ud, som du gerne vil! Så må de gro nogle store nosser eller du må vente til Den Helt Rigtige Mand, dukker op, ham, som slet ikke kan undvære dig om du så blev skaldet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja, jeg overvejer altså overhovedet ikke, seriøst, at droppe mit hår jo.

   Men dine erfaringer og konklusioner er helt som mine, så vi er da to der er enige..

   Slet
 2. Du skal se ud, som du gerne vil se ud. Fordi det er det indeni, der tæller. Og er han en rigtig mand, og ikke en mr. wrong, vil han kunne se bagom pink hår, forkerte kjoler, slikvaner og alt muligt andet. Kan han ikke det, skal du ikke bruge energi på ham. Punktum

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du har ret! Men det er sgu længe siden der i det hele taget har været en fyr, som jeg kunne spilde tid/energi på...!

   Slet
  2. Hmmm, jeg troede bare, det er fordi jeg er så gammel, at der er så langt imellem den slags mænd.....

   Slet
  3. Nix. Såååeeeøøøhh, vi må finde nogle!

   Slet
 3. ...jeg er sgu mere nervøs for kemien end for at den skræmmer mænd væk...

  SvarSlet
  Svar
  1. den er der ikke nogen grund til at være bange for... Der er så mange der påfører sig så meget mere lort end jeg gør, hver dag, så jeg tror den går.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!