lørdag den 21. juli 2012

Flyver

Stilheden skyldtes noget bimseri. Noget der gav underligt ildebefindende i en biograf i går, hvor jeg svedte som en hest, og mine knæ havde svært ved at bære mig, men værst var, at jeg pludseligt ikke genkendte veninden, selvom vi delte håndvask, og mumlede et eller andet til hinanden.  Opdagede ikke at det var hende, selv om vi var på tur sammen.
Skræmmende.
Der blev hældt vand og bananer på mig og jeg blev lidt normal igen.

I dag er jeg bedre og jeg vågede mig helt til det nordlige København, trods jeg var lidt nervøs for tilbagefald. Det gik nogenlunde ok.
Fik krammet veninden fra Jylland og klappet hendes hest, der kan løbe rigtigt hurtigt. Så hurtigt at jeg kun fangede enden.

8 kommentarer:

 1. Hahaha - godt billede med den lange lange strækning og så lige bagenden af flyver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså Lene, er du ikke i Virum?

   Slet
  2. Nej, først i morgen desværre. Med det her tlf-hejs kunne jeg ikke komme i kontakt med dem. Så nu står jeg rockertidligt op i morgen! Routerhejset forhindrer heldigvis ikke fastnetforbindelsen - selvom det ellers ville have været et typisk eksempel på "i teorien umulige teknikproblemer, der kunne ske for mig" ;)

   Slet
  3. du skulle have været med i Klampenborg så!

   Slet
 2. Jamen Pille dog, det lyder da virkelig ubehageligt. Håber du har det bedre nu. Det hjælper selvfølgelig altid med lidt solskin og en sød hest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er bedre nu, jeg fatter ikke hvad der skete. Hest er altid godt, selv om han bare skulle løbe og ikke var hyggehest lige den dag, ham Flyvren.

   Slet
 3. Ja puha. Lyder rigtig væmmeligt. Håber det var en engangs'fornøjelse'.

  SvarSlet
 4. Ja, nu tvinger veninderne mig til at ringe til lægen imorgen, selv om det føles lidt hypokonderagtigt, når jeg nu ikke fejler noget lige nu.

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!