lørdag den 26. maj 2012

hej selvmedlidenhed!

Nå, men så er man typen der glæder sig til at danse natten lang til fødselsdag på Bolsjefabrikken.  Man er så også typen der hopper gladt ned fra et dørtrine på den vanvittige højde af 5 cm, og derfor får en fibersprængning i låret.
 Arhmen, for syvsøren OG satan, sådan én gør nas.


Så jeg har haft ondt af mig selv i dag, aflyst udflugt og hængen ud med søde venner. Også én som jeg ikke ser så ofte, så det var træls.
 Har brugt dagen på langs med mine to nye venner, elastikbind og frossen spinat. De har støttet og hjulpet mig hele dagen. Faktisk så godt, at jeg kunne humpe ned i døgnnetto, der ligger 50-100 m fra min hoveddør og købe en selvmedlidenheds is. For vildt, ikke?


En anden god ting er at man får rigtig flot garn af, at ligge ned hele dagen, hvem ønsker sig ikke den høstak?
 Lige et stort hurra for Lene, der kom med madforsyninger og elastikbind først på dagen. Yay, for menneskevenner også.

6 kommentarer:

 1. Ej hvor dumt. Sig til, hvis jeg skal gøre noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. jo, tak, men nu har jeg ikke så ondt mere, så det er mere et sørgsmål om underholdning, hvor jeg ikke skal bevæge mig for langt, eller fx cykle endnu. Ih, jeg dumme ben.

   Slet
 2. Ej, jeg skrev en kommentar i går, men den blev væk i cyber. Det var i hvert fald noget med god bedring, og at jeg var fuldstændig færdig af grin over dit hår på nederste billede, haha (nok fordi jeg sidder med eksamensopgave og ikke griner sååå meget i disse dage, at det så ekstra sjovt ud).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahha, hvor er du sød Ditte, Godt du griner, synes nemlig også selv håret var sjov, men du ved, måske var det kun mig, der kunne se det sjove, troede jeg.
   Håber det går godt med opgaven!!!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!