søndag den 8. april 2012

solbrille tabet, drama! Uhhhhh..

Kan i huske solbrillerne, fra denne post?
Jeg tabte dem i Berlin, og jeg mægtigt ked af det, altså på den let overfladiske materialistiske facon. Men jeg savner dem altså for mine øjne. De kostede 40 bobs i Netto sidste år. Bare jeg havde købt to par.
Mon nogen derude købte et par, som de aldrig bruger? Som jeg må købe?
Eller andre flotte cateyes? Det gælder også med almindelige glas, for man kan bare få sat shady glas i.

Det er jo ikke, fordi jeg mangler solbriller, men nu er det jo sådan, at min samlermani også gælder cateyes.
Jeg har et ret lille ansigt, og de er nogle af de få briller, der klæder mig. Heldigvis passer de også gevaldigt til min stil, lucky me. ( jaja, de lyserøde i højre hjørne har jeg fået for sjov)


Min samling er lidt omfattende, men mange at dem er meget sarte pga at de er originale fra 50-60'erne, så nogle tåler ikke så godt, at jeg bruger dem hele tiden.
Et af mine yndlings par, har været min afdøde Mormors. Da jeg var lille elskede jeg, at finde dem i hendes handskeskuffe i entreen og lege fin dame.
 De gik desværre i stykker forrige sommer, og jeg har endnu ikke fundet et sted, der kan lave dem for mig.

Disse er lidt mere lyserøde i virkeligheden, og jeg fandt dem i en genbrugs i Kolding sidste sommer. 5 bobs kostede de. Hvilket scoop. Jeg væltede min cykel, hvor de lå i kurven, et par timer efter, så de originale glas desværre smadrede, men jeg fik sat nye glas med det samme.

Sommeren bliver jo god, så jeg har jo brug for dem alle!
Nå, men som i ser er jeg vild med den slags, og jeg hører meget gerne fra jer, hvis har nogle liggende.

11 kommentarer:

 1. haha, hvor er du vild! jeg har aldrig set så flot en solbrille-samling. jeg har desværre ikke den model, du sukker efter. sorry! har kun ét par, og de mangler den ene stang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vild og vild, nok nærmere tosset i kasketten! ;)

   Uh, synes du den er flot, se det er vildt!

   Mine øjne er så lyse at jeg ikke kan undvære den slags brilleskygge!

   Slet
 2. Det er den flotteste solbrillesamling jeg nogensinde har set. Jeg har kun ét par - et par billige fra H&M. ALLE solbriller er grimme til mig, synes jeg.

  Synd at favoritterne er væk. Jeg overvejer også altid at købe et lager af mine favoritting. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Favoritstings lager er bestemt noget vi bør starte med hurtigst muligt!

   Og tak for solbrille-ros!

   Slet
 3. Jeg er vild med dine samlinger!!! Det er ondt at skrive, at jeg har et par fantastiske briller i den stil! Ondt fordi jeg ikke vil af med dem. De var min farmors og hun gik med dem i en årrække, fordi hun troede min farfar syntes de var flotte. Og min farfar troede min farmor gik med dem fordi hun selv syntes de var dødsenssmarte. Efter et par år fandt de ud af, at de begge bare altid havde hadet de briller. Og min farmor fik så fluks et par andre. Jeg fandt dem da jeg ryddede deres dødsbo og den dag jeg får nogle ekstra grunker mellem mine tykke naller, så skal jeg har nye glas med min egen styrke i!
  Men altså dejlige brillesamling du har! Så du samler på sko, briller, mumikrus, dåser - er der mon mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er jo lidt en samlemaniac. Hvad samler jeg mere på.. Hmm. Sne-rystekugler, selv om jeg kun har tre eller fire.. hahaha. Drømmer lidt om en af de store med nightmare before christmas.
   Samler sikkert å noget mere, som jeg lige har glemt. Jeg har et utal af forskellige strømpebukser, med det er jo ikke ægte samle. Og hårspænder. Og og og og og og... Og jeg samler vist også på rod! Hahahaaaaa

   Din Farmors briller lyder fantastiske, bare historien gør mig blød og får mig til at grine. Måske må jeg se dem? Et lille bitte billede.
   Vi staks tjekke dit link!

   Slet
 4. WOW! Hvor mange solbriller har du lige lady? Det er en imponerende samling.... jeg ser selv fjollet ud med små solbriller og går altid efter de største (og billigste) i HM fordi jeg ikke kan finde ud af at passe på dem :)

  Held og lykke med jagten på yndlings-brillen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror aldrig jeg finder den, men så finder jeg nok nogle andre... ;)

   Jeg har ikke flere end dem på billedet, så kan du selv tælle ;)

   Du er også god med de store briller, kan jeg huske fra dine sommerbilleder!

   Slet
 5. Læste lige dette blogindlæg og tænkte at dér skal du da bo næste gang du skal til Berlin: http://www.fruea.com/2012/04/berlin-berlin-berlin.html

  SvarSlet
 6. Ej hvor ærgerligt! Jeg overvejede SÅ meget at købe dem i netto sidste år. Stod også og prøvede dem. Bare jeg have købt dem! Jeg skal nok holde øjnene åbne efter et par magen til.
  Jeg har et par lyserøde cateyes med hvide prikker jeg mest har for sjov. Måske må de gerne komme over til dig og bo. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, altså jeg burde have købt to par til den pris. Selv om stængerne var grimme bag ørene, men det kunne jo ikke ses for mit hår.

   Uh, så godt du havde nogle med prikker på din lille patchwork garderobe-posten! OOhlla, men det er vist efterhånden min tur til at give dig en lille gave, hva!!? :)

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!