fredag den 12. november 2010

update fra provinsen...

Et bette pip fra landet, sidder her i paracelhuset, Ungerne er i dagpleje og børnehave, så jeg kan lige slappe af mellem tøjvask og riven i håret over, hvordan man laver mad med kød..


Men det går nu fint her, jeg har sgu nogenlunde styr på de drenge der. De er pisse sjove, -prøver at snyde sig uden om de daglige pligter, men de kan ikke så godt løbe om hjørner med mig, som de gerne ville.  Jeg lader dem nu gøre det lidt alligevel, de skal jo også hygge sig lidt når de bliver passet af mig. 
Den ældste på 5 havde charmet mig ved at lave den her tegning til mig. Han havde skrevet mit navn og den lyserøde dame, ja det er jo mig!
 Han har også tegnet mit hus i København, som han var meget stolt af havde lilla tag.. Hvor mon han har fået den idé fra..

Tjek lige den her kæphest de har lavet af en gammel sok.. den er edderpak'me sej!

Jeg håber forældrene hygger sig i Ægypten, jeg sidder her og kigger ud på regnen og drømmer mig en lille smule væk. 

4 kommentarer:

 1. Fantastisk med en update fra provinsen. De drenge har det altså godt. Jeg ville også blive blød i knæene med sådan en lyserød dame og et fint hus med lilla tag. Jeg tager gerne deres pligter for dem, hvis jeg så får en tur på kæphesten?

  SvarSlet
 2. louise (Feriebarn)13. november 2010 kl. 10.13

  tænker også meget på om i har det godt. Det er jeg dog sikker på, tror ikke de kan få bedre barnepige end faster fis. :)

  SvarSlet
 3. hahah Linda, ok kommer du og tømmer opvasker???
  Louise, vi klarer den helt fint, det bliver lettere dag for dag! Selv om jeg skisme er træt :)
  Tak!

  SvarSlet
 4. Haha, er vild med sok-hestehovedet:)

  Ditte

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!