mandag den 1. november 2010

kapsler

Jeg har bøvlet med ondt i maven i 3-4 uger nu, og tog mig lige langt om længe sammen til at gå til læge idag. Mistanke begrundet. Jeg har nu mavesårs medicin stående på mit bord. 
Mavesår er heldigvis ikke stress relateret som man troede før i tiden. 
Det er da nederen alligevel, selvom det ikke er blødende mavesår jeg render rundt med.

Men det er også nederen, at det er gelatine kapsler medicinen kommer i. Det har jeg jo for pokker ikke lyst til at æde. Overvejede kort om jeg skulle knække og komme dem i en skefuld mad. Men der er jo nok en grund til, at de lige skal opløse sig et stykke nede i maven, og jeg gider ikke "ødelægge" virkningen af dem, for det er jo aldrig mega fedt at kaste medicin i sig.

Så jeg æder dem, selv om det ikke huer mig. 

Er der nogle der har nogle forslag/tanker om den slags hverdagens små dilemmaer?

Nå, men i det mindste ser de pisse giftige ud, og det gør dem da trods alt lidt sjovere! Se selv:

6 kommentarer:

 1. Dem tager jeg også. Tror bare du må finde dig i gris, for jeg har virkelig prøvet alt muligt andet, for at afhjælpe smerterne, men de der, er de eneste der har virket, på mig ihvert fald.
  God bedring
  Karla

  SvarSlet
 2. Æv. Ingen ikke-grise-løsninger herfra. Forstår godt, du ikke gider det. Men håber det hjælper dig.

  SvarSlet
 3. Karla: Tak for tippet om at de er de eneste der virker! Det er sgu egentligt meget rart at vide, når man nu kaster gris i kæften!
  Linda: Tak, det håber jeg også!

  :)

  SvarSlet
 4. Louise (Feriebarn)2. november 2010 kl. 14.41

  Tænkte faktisk at det var fine farve inden jeg nåde slutningen af teksten. Men øv, at have ondt på grund af mavesår. Det er da træls...

  Jeg har fået 4 sting i kæften her til formiddag, min tandlæge fjernede en syste under den tand jeg smadrede en dør ind i, som du nok husker. Men nu skulle der heller ikke være mere bøvl med den.... så jeg æder panodiler ;)

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring!

  Blev der sagt!

  SvarSlet
 6. Louise: Ej altså hvor noget rod med din kæft! Sikke den har drillet, siden det med den dør..(hehe det er altså lidt skægt med den dør!)

  Ur: Jeg skal nok prøve at love at bedre mig hurtigt!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!