onsdag den 10. november 2010

Faster på nye eventyr..

I morgen tager jeg med to dages varsel over til det der Jylland, nærmere betegnet Selling, og passer mine små jyske nevøer heeeelt alene fra torsdag og hen over weekenden. 
De der tre banditter, som ganske vist er 3 ud af 5 af de sødeste drengebørn i verden, er lidt skræmmende at pludselig skulle passe i flere døgn i træk, når jeg er vant til at gå her i storbyen og kun passe på mig selv. 


Kan jeg finde ud af at lave mad til dem? 
At få dem op om morgenen og i dagpleje og børnehave? 
At underholde dem?
At få dem i seng?
At få dem i bad?


Jeg plejer jo godt at kunne passe dem en dags tid, men flere dage, det er altså nyt..  Så selv om jeg glæder mig til at hænge en masse ud med dem, er det også lidt angstprovokerende for en egotripper uden børn, som mig..  Godt der kun er en af dem der bruger ble nu!!!!!


Nogle gode tips til Fasteren? 

5 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, du bliver den bedste babysitter og faster. Handler det ikke om at undgå at give dem sukker, så de ikke bliver hyper? Ellers giv gerne mig tips. Jeg skal nemlig til det svenske i morgen og for anden gang se den lille pige, der nu vejer 1700 gram. Hun skal nok heller ikke have sukker, vel? Bare små, lune kram.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse, det blir da sjovt!
  Jeg passede selv min niece på 1 år og 3 måneder i en hel weekend for et par uger siden. Men det involverede dog ikke aflevering og -hentning i institutioner.
  Gode råd? Hm....Nej, men tiden går hurtigere end man tror, så sæt ambitionsniveauet ned :o)

  Go arbejdslyst ;o)

  SvarSlet
 3. Linda: Ej hvor er hun en lille bitte smølf, din niece! Jeg håber hun har det godt helt derovre i Sverige! Og de der lune kram fra moster er helt klart det allerbedste du kan fylde hende med!
  Tror vi skal sukker hype bare en af dagene, du ved bare for at de kan mærke hvor sjovt det er når faster er på besøg..
  Natascha: Mit ambitionsniveau er heldivis ikke særligt højt! ;) Jeg har jo passet dem før, bare kortere perioder, så jeg kender dem ret så godt. Og den ældste på 5 sagde OOOoRRRVvv da han hørte jeg skulle passe dem, så de glæder sig ihvertfald en masse, ligesom jeg jo også selv gør :)
  3 er noget andet end at passe 1... uha det var lette tider da da der kun var 1. ;)

  SvarSlet
 4. Kære Pille,
  Det lyder da super hyggeligt! - og en anelse hårdt:)
  Jeg er sikker på, at det med underholdning kommer helt af sig selv - og du kan jo altid trække på nogle BedsteBasse klippe-klistre-nørkle ting selvom Mads nok er lidt for lille. Men han skal vel sove til middag.
  Men når det så er sagt, synes jeg faktisk at det er lidt svært det der med at få tilfredsstillet alles behov når de har forskellige aldre...
  Hvis jeg havde bil, kunne vi da lige være kommet forbi som en slags underholdningsindslag:)
  God fornøjelse!

  SvarSlet
 5. Åh, kusine, hvor er du sød! Jeg er bare ikke vant til at lave det kød mad de gerne vil ha, håber jeg kan finde ud af de kommende dage.
  I weekenden kommer Bedste på besøg om lørdagen og mor og Jens kommer søndag eftermiddag, så vi får da lidt underholdning!
  Men ja der er svært, for de store vil gerne dimse med ting, men lille Mads kan jo ikke, så han skal underholdes med noget andet..
  Det er smart at man normalt er to om de der unger!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!